Skip to content

ACTIVITEITEN

Voor niets gaat de zon op zegt het spreekwoord en dat geldt ook voor het in stand houden van ons koor. Subsidies worden steeds schaarser, donateurs worden minder, maar de uitgaven hoger. Om dit allemaal op te vangen, organiseren wij twee acties per jaar.

Anjeractie

Dit is een deurcollecte van het Prins Bernhard Cultuur Fonds waaraan wij één maal per jaar aan meedoen. Meestal vindt de collecte in mei plaats en gaan we met z’n allen, gewapend met oranje collectebussen, langs de deuren in Midwolda. Van de opbrengst mogen we een derde houden voor onze eigen kas en maken we ieder jaar kans op een extra gift van €500,- (wat ons al een aantal keren is gelukt).

Bollenactie

De bollenactie is al een echte traditie geworden in Midwolda. De tweede week van oktober gaan wij altijd langs de deuren met heerlijke Drentse krentenbollen. Deze activiteit levert ons voor de kas aardig wat geld op en daarbij is het nog gezellig ook. Meestal lopen we twee avonden en drinken we na afloop altijd samen even een kop koffie met een stukje Drentse Bol, want we moeten natuurlijk wel proeven of ze echt zo lekker zijn als wij steeds zeggen!

Uitje

We delen niet alleen het zingen en muziek maken, maar door de jaren heen ook heel wat lief en leed. Om ook gezellig samen te zijn op een andere manier en tijd te hebben om elkaar beter te leren kennen, gaan we één keer per jaar uit. Ieder jaar organiseren een paar mensen van Joyce iets leuks, wat meestal een combinatie is van actief bezig zijn en samen eten. We zijn bijvoorbeeld al eens een dag samen naar Ameland geweest om lekker te fietsen, een keer naar Bourtange waar we meededen aan hooivork gooien, pijlschieten en kanovaren. Deze zomer zijn we wezen Speedmintonnen en hebben daarna pannenkoeken gegeten. Altijd reuze gezellig.

HISTORY

CONCERTEN

MUZIEK

REPETITIES

OPTREDENS

ACTIVITEITEN

Pin It on Pinterest

X
X