Skip to content

Lid worden (niet meer mogelijk)

Achter onze missie staan

De missie van ons koor is om door middel van het zingen en spelen van liederen het evangelie van Jezus Christus te verkondigen. Lid worden van Joyce betekent dat wij verwachten dat je achter onze missie kunt en wilt staan, deze respecteert en deel wilt nemen aan de daaruit volgende activiteiten.

Wat wordt er van je verwacht (optreden, repeteren, activiteiten) Een koor ben je samen en dat vraagt van iedereen een inzet. Daarom verwachten we van de leden dat ze iedere repetitie proberen aanwezig te zijn en dat ze ook meehelpen met het opbouwen en afbreken van het instrumentarium. We zijn amateurs en we willen hard werken om muziek in te studeren, maar we houden ook van gezelligheid.

Eigenlijk geldt hetzelfde voor de optredens. De optredens worden altijd in overleg met de leden aangenomen en zijn dus ook lang van tevoren bekend. We gaan er dan ook van uit dat iedereen die aangeeft dat hij/zij bij een optreden aanwezig kan zijn, er op dat moment ook is. Bij een optreden zijn de werkzaamheden altijd verdeeld over werkgroepen, zodat een ieder weet wat er moet gebeuren.

Aangezien alles geld kost en de subsidies door de jaren alleen maar afnemen, organiseren wij een aantal activiteiten per jaar waarvan wij ook verwachten dat ieder lid van Joyce zijn steentje daaraan bij draagt en deelneemt aan deze activiteiten.

Contributie

De contributie bedraagt €17,50 per maand. Voor studenten en/of elk volgende koorlid uit één gezin €11,00 per maand.

» Meer informatie over de repetities?

Informatie lid worden

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

Pin It on Pinterest

X
X