Skip to content

OPTREDENS

Meer dan muziek

Tsja, dat doen we natuurlijk het liefst, optreden. Of liever gezegd: het op onze manier mogen uitdragen van ons geloof. Het gaat ons om meer dan alleen maar “muzikale medewerking”. Hoe dan ook, in al die jaren hebben we dit al honderden keren mogen doen. In gewone zondagse kerkdiensten, maar ook op jeugdbijeenkomsten, evangelisatiesamenkomsten, korenavonden, jeugdbijeenkomsten enzovoort. We zijn wat dat betreft flexibel! Gemiddeld hebben we zo’n 12-15 keer per jaar een optreden; de recente agenda vindt u hier.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een aanvraag voor een optreden van Gospelgroep Joyce verloopt altijd via de contactpersoon. Algemene informatie hiervoor vindt u hier.

Wat kan ik verwachten?

Bij voorkeur overleggen we vantevoren over het thema, de muziekkeuze en het aantal liederen. Van niet-Nederlandstalige liederen is een vertaling beschikbaar, die bijvoorbeeld kan worden geprojecteerd tijdens de dienst. Meestal worden de liederen ook nog kort toegelicht.

Kan ik een hele dienst laten verzorgen?

Het is mogelijk om naast de koorliederen ook de samenzang te laten begeleiden. Weer ´s wat anders! Of een themaproject, waarbij de hele dienst zowel muzikaal als thematisch door koor en band worden verzorgd; de verwachting is dat we dit binnenkort weer kunnen aanbieden. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

HISTORY

CONCERTEN

MUZIEK

REPETITIES

OPTREDENS

ACTIVITEITEN

Pin It on Pinterest

X
X